هشدار حامی انتخاباتی پزشکیان درباره شوکدرمانی اقتصادی(خبر ویژه)
دکتر فرشاد مؤمنی کارشناس اقتصادی میگوید بسیار متاسفم که آقای پزشکیان برخلاف وعده قبل از انتخابات، از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد.
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی که دانشکده اقتصاد دانشگاه علوم رضوی سخن میگفت، اظهار کرد: من که در ایام انتخابات ریاست جمهوری، تا آخرین روزها به صورت عمومی از هیچ کاندیدایی حمایت نکرده بودم، از آقای پزشکیان حمایت کردم چرا که ایشان شرافتش را گرو گذاشت و گفت اگر من مسئولیت بپذیرم هرگز شوک درمانی نخواهم کرد. من به این اعتبار که خود این فهم و التزام عملی به آن چقدر میتواند برای ایران نجات دهنده باشد، یک روز مانده به آخرین مهلت تبلیغات گفتم فقط به اعتبار این تعهد و تعهد ایشان به رفع گرسنگی و عدالت آموزشی و عدالت در سلامت داشته است، به ایشان رای میدهم. بسیار متاسفم که ایشان از اولین روزهایی که بر مسند نشست، دم از ضرورت شوک درمانی زد.
وی اظهارداشت: صفحات 110 تا 115کتاب «چرا ملتها شکست میخورند » را بخوانید، در آنجا به صراحت گفته میشود که ملتها زمانی شکست میخورند که رفتارهای دولتها در عمل از ملت اعتمادزدایی میکند. کاش این توان را داشتیم که حکومتگران گرامیمان را متوجه کنیم که حرکت به سمت دلاری کردن اقتصاد و تحمیل بیثباتی و ناامنی و حس بیآینده بودن به مردم و تولیدکنندگان در اثر شوک درمانی چه خواهد کرد.
مؤمنی گفت: هرکس دل در گرو دین خدا و مردم و آینده کشورش دارد، باید تلاش کند آثار سوء شوکدرمانی را بر همه عرصههای حیات جمعی ایرانیان آشکار کند.
وی افزود: اگر گوشی برای شنیدن و چشمی برای دیدن بود، به محض اینکه درباره این مسئله متقاعد میشدند باید روندها را متوقف میکردند. وقتی این روند را متوقف نمیکنند و اصرارهای ناهنجار هم میشود، به معنای این است که بخش بزرگی از آنها به تسخیر منافع غیرمولدها درآمدهاند و اقتضائات معیشت خانوارها و بنیه تولید ملی و توان مالی حکومت را قربانی منافع غیرمولدها میکنند. از این دریچه اسنادی مانند لایحه بودجه 1404 و برنامه هفتم را بررسی کنید تا ببینید چرا ما نمیتوانیم
موفق باشیم.